CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

the ugly truth!

the ugly truth!

sitting pretty wooo!

sitting pretty wooo!

Friday, April 24, 2009

celebraTing FREEDOM...

hahaha..besh2...
aku officially dah end my 1st year life kat usm nih..
besh2...
meraikan kebebasan title "dak 1st year" di McD....
hehehe...
lapo wooo...sehari suntuk x mkn...
itu pon tghari aku minum cendol je...
hehe..


kilah nye lapo...bantai french fries...
tgk pas ni dy mkn pe lak...
hehehe..


wah...cedapnye!!!..
dy mkn burger lak..
tpi x abes pon...
dy kte muak dah....(muak???)hehehe..
aku abeskan gak la aku nye double cheese burger sbb aku lapoo!!!..
hahaha..


rupe aku ngah mkn burger...
hahaha....
mkn2....
hobi tu...
tu yg bdn cm hampeh dah nih..
hehehe...

keSENGALan + keMERENGan

aku bru chat ngn bee jap tdi...

ni antara pe yg aku nyembang ngn dy..
hehe...

bee: oit jom kuar pas exam tros r...

aku: ala..aku nk nek blik dlu...
smyg ngn tkr bju...

bee: ala smyg kt sne r...

aku:ala..aku bru nk lawa2 ckit..hehe...
xkan la aku nk lawa2 gi amik exam kot...

bee:wah..adik nk melawa...excited aku nk tgk...

aku:ceh...xde nye..aku pki tshirt je..
krg aku lawa2 krg, abg 1 minat kt aku lak...hahahaha

bee:waa..adik mereng..

aku:bee sengal...


p/s:kesimpulannye, 2-2 dh trsimpul, 2-2 sengal...
hahaha

kewinduan melanda diriku!!!!!!



wawawa...
belom balik lagi pon aku dah mula ase windu kat korang sume2...
huhuhu..
pe aku nak wat cuti ni weh???
tolong la aku!!!!!!!!!

aku paling windu korang berdua r...
huhu..
korang je tao camne aku..nape aku sedey sangat kan....
huhu...
bee...kak ros....sowi.....



aku maybe akan windu kesengalan ko bee...
hahaha..
ko memang sengal yang teramat sangat..
kalah aku...
hehehe...



kesempatan kemenangkapan kegambaran kedalaman kekuliahan...
hehe..
aku la perosak bahasa melayu..
marah capit nnti..
hahaha...



dengar ceramah sesama...
hehe..
dak2 jaya..
sume muke baik2 je...
hehe..
memang baik pon....
dak2 lembaran pon baik gak weh...
hehehe..


dak2 laki yang suke melepak time lukisan...
hehe...
siap lepak ngn kole lak tu...
ish3...
pe nak jadi korang nih...
hahaha...
jangan marah naaa...



wawawa...
aku sure nye la windu gelak tawa korang....
huahuahuahua....        

[F][R][E][E][D][O][M]...aahhhh..best!!



hahaha...
akhirnya bebas jgk aku ari ni....
bebas dri gelaran junior..
bebas dri gelaran dak 1st y
ear...
bebas dri final....
tepat kol 3.00 pm krg, sumenye akan menjadi nyata...
hehehe..
ske2...
=P


freedom....
how it's feel to have freedom??
of coz, i feel so release....
dont have to see another damn pressure exam paper....
hehehe...
aahhh...FREEDOM.....i lurve you!!!!!!!


memg best la kalo dah 
pass last paper nih...
tpi bile pkir balik la kan..nnti aku bosan gak melepak kat umah time cuti ni...
pe aku nak buat ek...???
cari keje ke??
cam best gak...
hehehe..
tpi yg paling sedey, kalo kat umah x dak korang sume...
merangkap member2 aku..
huhuhu..
sedey gak r....

pe boleh wat kan....
sedey2 pon bukan leh jadi pe pon...
xpe2..
yg mne dkt2 ngn umah aku tu..
insyaALLAH aku leh gi jalan2 gi umah korang kan??
hehehe...
especially umah kak ros...
pling dkt r ngn aku...
hehehe..
taiping je pon...
hehehe...
=P
aku hepy sangat sampai ase nak wat backflip..
hehehe..
tapi tu la..
ngan this type of body????
pelik2.........
hahahaha...


Thursday, April 23, 2009

aRghhh!!!!!!!aku x leh tido......

i still need sOme sLeep!!!!!!
huhuhu..
xleh tido la plak...
aku ngantok sgt dah ni..
tapi mata ni plak x nak pejam...
huhu..
sedey2..
ngantok2..
ni syndrome pe lak ni yg melanda diri aku di tgh2 malam gelap gulita nih.....
syndrome antok kot....
huhu..
aku NAK TIDO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


jam menunjukkan menunjukkan kol 2.36 pagi...
dan aku masih xleh tido...
aku nak tido jgk...
aku ltk pale atas bantal..
aku pejam mata...
x smpi 15 saat...aku bangun balik...
aku tetap xleh tido...tolong....
virus antok menyerang aku....


aku curi gambo ni...
budak ni xmo tido...tpi mak dier tipoo...mak dier ckp kalo dier x tido, ada clown yang jahat akan datang makan dier....
sebab tu dier tido celik sebelah mata...
hehehe..


p/s: aku still nk tido pejam 2-2belah mata...

huhu..
aku nanges banyak sangat ke sampai basah bantal aku nih??
huhu..
aku nanges bukan sebab pe pon..
sebab aku x leh tido ja...
huhuhu

Wednesday, April 22, 2009

@ !!!keTa Oo kEta!!! @

keta Ooo keta...hehehe
faveret aku...tpi tu la..bwk keta nye x reti2 gak...
hehehe...
kini aku kasi korg tgk KOLEKSI KETA ADIK aku...
hehe..
dy lgi la..
keta hot wheels dy brlonggok2...
byk la...
yg ni faveret aku...
CAR IN BLACK!!!
keta dy cm2 jenis ada..
yg besh nye, adik aku leh ingt sume jenis keta2 dy tu..
x kira la ko bgi yg mne pon, dy akn jwb ngn btol...

bkn cam aku la..
aku minat tgk keta tu ja...
pas tu berangan bila bley naik keta tu...
hahaha..
giler agak nye aku ni...
ni pon slh satu faveret aku gak...
vrooommm..............

yg buat aku berkenan kt keta ni la kan...
sbb stripe gold dy tu....
cun siot!!!!!!!!!...
dah la ngn rim itam nye lagi...
ish3!!!...

ni plak spesis storm....
hehe..
aku pggl keta pikap....
smart jgk...
adik aku ada 2 keta pikap nih..
1 wrna merah...


OREN SEOREN BUAH OREN!!!!


merah menyala, membara....
hehehe....

ni plak adalah sekumpulan keta yg berwrna merah keoren-orenan...
btol ke BM aku nih??
hehe...
ada yg cm keta bomba pon ada...
yg penting motor tu yg smart...
hehehehe...
keta ni nmpk simple...
tpi cm ada sumthing yg buat kn dy menarik....
mybe ke'simple'an dy kot...
hahaha....
agi skali aku merosakkan BM...

ni lak keta dlm golongan keorenan tdiFont size...
keta ni pelik ckit...
tpi dy ada yg special nye...
keta ni kalo tiup kt spoiler dy, nnti benda kuning dlm keta tu akn pusing...
hehehe..
aku slaloo tiup..
hehe..
=P





ni lak antara koleksi keta yg agk  stylo la...
hehe..

keta ni best sgt...
nk tao sbb pe...
sbb dy nye benda klabu tu leh di angkat..
hehe..


p/s: tu je pon yg besh nye..
hehe




ni lak keta rangka aku pggil...
tgk la sndirik.....
cm xde body kit je....
cm kosong je..
for sure keta ni mmmg aerodynamic nye la....
hehehe

ni moto yg bakal jdi milik aku.....
pssst...dalam mimpi je...
hehehe...
motor ni wrne oren, so aku automatik minat motor nih...
hehehe

motor IDAMAN ku selamanya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Monday, April 13, 2009

maCam-maCam aDa!!!



zaman sekarang nih, mcm2 cara kite leh berhubung....
sebab tu aku nye title mcm2 ada...
hehehehe...
well, korg tnye la diri korg sndri, bape byk account yg korg da create??
x kire la either dlm myspace,friendster, tagged, flixter, flickr, facebook,shtyle.fm....
cm2 lgi la...
aku nye sndri pon x lrt nk check dah nih..
hahahaha..
ingt2 nk delete la yg mne aku jrg bukak tu...
mnyemak jew...
hahahaha

hahaha....
yg ni la laman web yg meng'connect'kan korg ngn kwn2 korg yg pling popular....
beri tepukan gemuruh buat 
FRIENDSTER.com!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hehehehe
btol x??

yg nilak MYSPACE.com...
yg 2nd highest ramai pgguna...
hehehe..
aku pon ada 1 gak..
so add2 la aku ek...
hehehe...
cm besa..
gne email aku: chuzzle_syima@yahoo.com...
hehehe

ni plak...of coz la korg dh tao kan..
anda sedang melawati blog saya di...
www.BLOGSPOT.com....
hehehhee...
selamat menjamu mata.............
tambah2 lgi ek...
jgn malu2 lak...

FACEBOOK ni plak...
bgi aku la kan, bkn bgi korg la....
bgi aku la kan, agk komplikated...
cewwah....me'melayu'kan english....
hehehe
jgn follow me...........
hehehe...
aku jrg check yg nih...
hehehe..

this is my favourite....!!!!!!
TAGGED.com...
hehe..
yg nih aku active giler.....
xde la giler sgt.....
bleh tahan la kegilaan nyew tu....
hehehehe...
enjoy my new page kt citu ek!!!!!!...
dh jdi kaler fav aku...
IDOP IJAU...

p/s: xde kne mengena ngn mne2 parti ek.....
hehehehe

Friday, April 10, 2009

[iT's] [mY] [buFdaY]

hepy bufday tO mE!!!
hehe...
aku dh tua kew??
huhuhu..
bru 19 la wey...
jgn nk memandai kte aku tua ek...
hehehe..
semoga idop aku pas ni lebih baik dan semporna.....
insyaAllah....

hehe..
bufday mesti r ada kek kn..
kek biru.....
hehehe..
biru tgn aku mkn kek nih...
nsib bek ilang....
hehe...
actually...aku konpius spe yg kasi kek nih...
sape ek??
hehe...
anyway, thanx ek cyg!!!!!!!

hehe...hadiah pling best....
from bee, k.ros n kilah...
ur guys are the best!!...
muah2...
cyg korg.....
huhu..

disebabkan hadiah ni besh sgt, so, aku decide untk ltk 2 gambo bear nih...
hehehe..
this is MR.CIBOT.....
cumey2...
tgk tuan dy r....
heheheh....
maceh2..
xyah puji2 ek..
malu la i nnti......
hehehe...
tido mlm dh leh plok mR ciBoT...
ske2..

~mE LuvLy caT~

kegemukan melanda....
hehehe..
cumey x??ni nme dy upin....kucing ku!!!

tgk2.....
kucing ku pndai pose....
hehehe..
trsgt la manje nye dy nih...
mmuah2...
cyg nye dy....
hehehe

tgk la kbsran kucing ku ini.....
hehe..
tgh sdp lentok atas tilam adik aku nih....
org wt apa pon dy x heran dh...
ska ati dy ja...
hehehe..

kne dera nih...
kne dok dlm kotak...
x leh kuar....
hehehe..
tgk muka dy..
sedey ja...
hehe

time nih x pndai posing lgi..
bru nk blajar...
hehehe....
tapi upin ttp cute di ati ku..
cewwah.........